“Rødt som himmelen” 5. oktober kl 19:00

“Rød som himmelen” er den utrolige, men sanne historien om livet til Italias mest kjente lydteknikker Mirco Mincacci. Han har arbeidet for flere store regissører i Italia (som Michelangelo Antonioni og Marco Tullio Giordana).

Mirco er en ganske typisk 10 årig gutt som så blir blind på grunn av et vådeskudd. Loven på 60-tallet forlangte at han må gå på en spesialskole for blinde i Genova. Mirco blir venner med datteren av skolens vaktmester og de to drar på hemmelige utflukter til strøkets kino. Imens har Morco på skolen begynt å ta opp sine egne lyd dramaer med skolens lydbånnopptaker og ved hjelp av lydbøker fra biblioteket. På kort tid inviterer han andre elever til å delta. Men når han leder en hel gruppe med elever på en ekspedisjon til kinoen reagerer skolens administrasjon.