Avlyste visninger

Vi må dessverre må avlyse våre visninger grunnet digitalisering av salene på Horten kino.

Filmklubbens hovedprodukt er arkivfilm og filmer fra ambassader. Akkurat nå står vi uten en løsning på kinoen til å vise film på 35mm. Vi håper vi at det kan bli mulig å anvende portable projektorer på kinoen og har en dialog med Horten kino om en fremtidige løsninger for filmklubben.

Visninger i år har vært filmer fra nasjonalbiblioteket—Svarte Pantere, fra Goethe instituttet—Full Metal Village, fra Den franske ambassade—Clairs kne, og fra Actionfilm har vi vist blant annet King Kong fra 1933. Slike filmer kan vi ikke lenger vise med mindre vi får på plass en analog projektor i kinoen. Uten det får vi ikke samarbeidet med ambassader, med nasjonalbiblioteket, eller med små og svært kvalitetsbeviste distributører.

Vi har ennå ikke noen 35mm løsning for neste sesong. Vi kan vise filmer på de digitale projektorene, og håper det vil gi et godt tilbud, men det er samtidig et ønske fra filmklubbens side å kunne vise vårt hovedprodukt.

1. Randi Brenden sier:

Eg støttar filmklubben i strevet for å få fortsette å vise film på 35 mm.
    Takk for spennande program dei siste åra!

2. Håvard Dyvesveen sier:

Jeg er helt enig med Randi Brenden, det har vært mye bra film, og de er kun å få på 35mm.

Få tak i en projektor :)

Gleder meg til neste arrangement, kultursalongene var flotte.