Program videre (publisert høsten 2009)

Likte du filmene i høst? Ga de deg en følelse av å høre til noe stort, en bevegelse—som nå når høstsesongen er over har etterlatt deg med en løs og foruroligende følelse av intethet? Fortvil ikke. Filmklubben har allerede sikret seg eksklusive opplevelser som gjør det vanskelig for sportsjournalister å beskrive det de ser. Vi anbefaler deg å holde øyekroken tørr, ikke les for mye i lokalavisen, og hold heller et øye på det som faktisk skjer i din egen livlige by.

Når du ikke går ut på kvelden for å oppleve litt kultur. Ta et sveip innom våre nettsider. Sleng igjen en kommentar. Vis at du bryr deg og hold deg engasjert. Vi hører gjerne fra deg.

le_genou_de_claire2

Denne var opprinnelig publisert 9 desember 2009, og var ment å minne alle på at selv om det kan være kaldt i desember er det varmt i salen sammen med andre likesinnede.