I’m Not There

imnothereleadge
Regi av Todd Haynes
2t 15m

I’m Not There er på alle måder et usædvanligt og enestående portræt af Amerikas største, nulevende rock-ikon, Bob Dylan. Usædvanlig fordi hele seks skuespillere portrætterer Dylan, og enestående fordi dette er den eneste af mange film om Dylan, der har fået legendens egen velsignelse og dermed den gyldne nøgle til et musikalsk bagkatalog af nærmest mytologisk karakter, der lægger sig som en solid og effektfuld klangbund gennem hele filmen.
Instruktør Todd Haynes tager sit publikum med på en fabulerende og svimlende, smuk tur gennem Dylans omskiftelige liv i en film befolket af alle Dylans aliaser – trubaduren, profeten, den visionære poet, den elektriske Judas, den genfødte prædikant og den ensomme cowboy. De er alle dele af Dylans vidtfavnende personlighed og mytologiske verden og præsenteres i en række sideløbende historier, hvor seks forskellige skuespillere – unge som gamle, kvinder som mænd og sorte som hvide – spiller seks forskellige sider af Dylan.

Omtale fra: http://www.scanbox.com/ShowMovie.aspx?Bio=1&ItemID=8743