filmklubb i Horten - film society in Horten

Foreninger i Horten

Carljohansværn Vinselskab. Vinklubb som arrangerer foredrag og møter for sine medlemmer torsdager og fredager. Stiftet 1863.
Horten Blues Club. Arrangerer konserter og samspill gjerne fredager og lørdager. Stiftet 1993.
Horten Cigar og Whiskey Selskab. Arrangerer Vestfold Whiskey Weekend. Stiftet 2001.
Horten filmklubb. Arrangerer diskusjoner, foredrag og visninger av filmer på tirsdager. Nå også kultursalonger. Medlemskap ligger i billetten—70 kr. Stiftet 2002.
Horten fotoklubb.
Horten Jazz Club. Arrangerer konserter forskjellige dager i uken, særlig i helgene. Medlemskap 150,. innkluderer 6 utgaver av fagbladet Jazznytt.
Horten og Borre kunstforening.
Modellbilens venner. Bygger modeller av biler, båter, ubåter, fly etc. Holder medlemsmøter onsdager. Publiserer medlemstidsskriftet Minibilen 4 ganger i året. Medlemskap koster 250 kroner i året. Stiftet 1989.
Teatergruppen Masken.

Foreninger i omegn
Tunsberg litterære selskap. Presenterer forfattere og forfatterskap. Har etablert kulturtidsskriftet Kult, som har til formål å øke lese og skrivelysten i Vestfold. Stiftet 1995.