filmklubb i Horten - film society in Horten

Frivillig

Kjernen i frivillighet er å ta ansvar for andre

Filmklubben sikrer byen et unikt kulturtilbud. Hos oss kan man se filmklassikere eller nye flotte produksjoner som man ellers ikke får med seg. Vi holder et høyt nivå på alt vi foretar oss, både under visninger, og i vårt arbeid ellers. Filmklubben er den eneste foreningen som avvikler kultursalonger i Vestfold. Vi har gjennom frivillig arbeid blitt en ledende kulturforening i omegn.

Du kan få engasjere deg sammen med andre om noe meningsfullt. Å jobbe med kultur skal være en glede. Det skaper et positivt fellesskap. Som frivillig hos oss får du et godt nettverk og utfordrende oppgaver. Vi tror på deg.

I mange sammenhenger ønsker man at ungdom og voksne skal arbeide gratis for å sikre profitt. Vi i filmklubben ønsker ikke at noen skal forledes til å jobbe gratis. Derfor skiller vi mellom ulike mål. Vi har som mål å gi et godt kulturtilbud, og alle pengene brukes til det. Som frivillig hos oss får du ansvar og rettigheter.

Vi tror på å lære gjennom å gjøre. Dersom du ønsker å jobbe med kultur, kan du lære det hos oss. Filmklubben har alle mulige oppgaver som i større organisasjoner. Dermed får du ferdigheter hos oss, som er etterspurt av andre. Som frivillig i filmklubben får du unik kompetanse.

Om du er engasjert og vil gjøre noe med oss, send en epost til:
frivillig(alfakrøll)hortenfilmklubb.no